Wat is dat… Poetry Slam?

Op vrijdag de dertiende mei wordt om 20:00 uur het eerste Open Zeeuws Kampioenschap (OZK) Poetry Slam gehouden in boekhandel De Koperen Tuin in Goes. Bij een Poetry Slam strijden dichters of slammers tegen elkaar door het voordragen van hun eigen werk. Het publiek en de jury bepalen wie er wint. De winnaar mag zich Zeeuwse Slampion noemen en mag mee doen met het NK Poetry Slam. Hoe groot de prijzen voor de Zeeuwse Slampion 2022 en de tweede en derde plaats zijn, hangt af van donaties. Hieronder zie je de planning van het OZK Poetry Slam en een kort videoverslag van het NK Poetry Slam 2021.

Programma

20.00 uur           Inloop
20.30 uur           Start Ronde 1
22.00 uur           Start Ronde 2
22.50 uur           Finale
23.20 uur           Uitroepen Zeeuws Slampion 2022
23.30 uur           Prijsuitreiking en afsluiting